Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşyaları kırmak

Rüyada eşyaları kırmak

Rüyada eşyaları kırmak mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına rivayet eder.

Rüyada eşyaları kırmak gördüyseniz:

  • Her şey üzerinize gelebilir.

Rüyada cam eşya kırmak elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine işarettir.

Rüyada bir eşya kırmak iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına yorulur.

Rüyada ev eşyası kırmak hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına delalet eder.

Rüyada süs eşyası kırmak çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada eşyaları kırmak işini layığı ile yerine getireceğine, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine işaret eder.

Rüyada cam eşyaları kırmak tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına delalet eder.

Rüyada evdeki eşyaları kırmak sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada camdan eşya kırmak onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments