Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir eşyayı kırmak

Rüyada bir eşyayı kırmak

Rüyada bir eşyayı kırmak üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, eksiği kendinde bulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir eşyayı kırmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkiler açısından pek çok farklı yöne çekilebilirsiniz.

Rüyada cam eşya kırmak çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına rivayet eder.

Rüyada evdeki eşyaları kırmak kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sarsılacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına delalet etmektedir.

Rüyada bir eşyayı kırmak hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına delalet eder.

Rüyada süs eşyası kırmak sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada eşyaları kırmak onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine alamet etmektedir.

Rüyada camdan eşya kırmak daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine tabir olunur.

Rüyada cam eşyaları kırmak aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine alamet eder.

Rüyada bir eşya kırmak burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments