Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uyuyan eşek görmek

Rüyada uyuyan eşek görmek

Rüyada uyuyan eşek görmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada uyuyan eşek gördüyseniz:

  • İnişli çıkışlı tavırlardan sakınmalı, aceleci olmamalısınız.

Rüyada ölmüş eşek görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada aç eşek görmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada eşeklerin çiftleştiğini görmek oğlu evli ise boşanacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada eşek işemesi görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına delalettir.

Rüyada eşek sıpa görmek endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşek yapmak daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, iyi halini yitireceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşeğe sarılmak rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına işarettir.

Rüyada dişi eşek görmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments