Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeker ve tuz görmek

Rüyada şeker ve tuz görmek

Rüyada şeker ve tuz görmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, sevdiklerini de koruyacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, işe giren herkesin kalkınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeker ve tuz gördüyseniz:

  • Maddi konularda sular ısınıyor olabilir.

Rüyada şeker ve tuz görmek iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tuz ve şeker görmek tatil ya da dünya turuna çıkacağına, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, öz güveninin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada un tuz şeker görmek zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına yorulur.

Rüyada tuz şeker görmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, geçim derdi yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuz satmak iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuzlu erik görmek dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, hayırlı bir yuva kuracağına işarettir.

Rüyada göze tuz dökmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, arkadaşlarla aranın bozulacağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuzsuz ekmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, fakirlikten kurtulmaya, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments