Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkekle bir yere gitmek

Rüyada bir erkekle bir yere gitmek

Rüyada bir erkekle bir yere gitmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, kasasının ağırlaşacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, başarıya giden yolların açılacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkekle bir yere gitmek gördüyseniz:

  • İşleri düzene koymaya başlayabilirsiniz.

Rüyada bir erkekle bir yere gitmek uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, atılan adımların boşa gideceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yere gitmek isteyip gidememek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuran okunan yere gitmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada gideceği yere gidememek sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine inanılır.

Rüyada bilmediğin bir yere gitmek hayatının aksiliklerle geçeceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına işaret eder.

Rüyada gideceği yeri bulamamak uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, küslükleri bitireceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine tabir olunur.

Rüyada arabada bir yere gitmek eskisinden de iyi olacağına, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, çok güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş anneyle bir yere gitmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments