Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli gelinlik giymek

Rüyada kirli gelinlik giymek

Rüyada kirli gelinlik giymek ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, makamının artacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, iyileşeceğine, toparlanacağına tabir olunur.

Rüyada kirli gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Huzurunuzu koruyabilirsiniz.

Rüyada kirli gelinlik giymek rahat edileceğine, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli beyaz gelinlik giymek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, anne babanın birbirine düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kirli gelinlik görmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine yorulur.

Rüyada kirli gelinlik yıkamak sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına delalet eder.

Rüyada kirlenmiş gelinlik görmek ilerledikçe ilerleyeceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirli beyaz gelinlik görmek sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına işaret eder.

Rüyada kirli beyaz elbise giymek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine delalet eder.

Rüyada kirli pantolon giymek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments