Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğe sırtını dayamak

Rüyada bir erkeğe sırtını dayamak

Rüyada bir erkeğe sırtını dayamak kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, büyük adımlar atılacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada bir erkeğe sırtını dayamak gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin eksikliğini çekiyorsanız, o şeyler doğrultusunda hareket etmelisiniz.

Rüyada bir erkeğe sırtını dayamak onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırtını birine dayamak sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına delalet eder.

Rüyada sırtını duvara dayamak iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, hak yolundan ayrılacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine sırtını dayamak hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırtını dayamak hırpalanacağına, darp edileceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına işaret eder.

Rüyada başını dayamak kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada başa silah dayamak yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, kazancın günden güne düşeceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kafasına silah dayamak huzur bulacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments