Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kafasına silah dayamak

Rüyada birinin kafasına silah dayamak

Rüyada birinin kafasına silah dayamak maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, çok iyi işler ortaya konacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, karasızlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin kafasına silah dayamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız durağan geçebilir.

Rüyada kafasına silah dayamak eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, adından konuşulur olacağına işaret eder.

Rüyada birinin kafasına silah dayamak maddi yükümlülüklerin artacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına delalettir.

Rüyada kafaya silah dayamak elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada birine silah dayamak evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, fenalıkta bulunmaya rivayet eder.

Rüyada alnına silah dayamak hem itibar edineceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada başına silah dayamak ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başa silah dayamak haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, işlerin yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada silah dayamak çok verimli bir çalışma içine girileceğine, spora başlayacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments