Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başını dayamak

Rüyada başını dayamak

Rüyada başını dayamak hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, alim insanlardan sayılacağına, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada başını dayamak gördüyseniz:

  • Özel hayatınızdaki kişiler başarılılarınızı engelleyebilir.

Rüyada başını dayamak kafasının rahat olacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına inanılır.

Rüyada başa silah dayamak güç, kudret ve iman sahip olacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada başına silah dayamak işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada birinin boğazına bıçak dayamak kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine tabir olunur.

Rüyada bıçak dayamak bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bogazına bıçak dayamak herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtını duvara dayamak kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine delalettir.

Rüyada kafaya silah dayamak yaşadığı yokluğun biteceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments