Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babayı deli görmek

Rüyada babayı deli görmek

Rüyada babayı deli görmek iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, her istediğini alabileceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada babayı deli gördüyseniz:

  • Dikkat çekmek istediğiniz konularda istediğiniz katılımı sağlamakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada babayı deli görmek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada babayı delirmiş görmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına işaret eder.

Rüyada babasını deli görmek maddi sıkıntılardan kurtulmaya, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına yorulur.

Rüyada babasını delirmiş görmek sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kızını delirmiş görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığın birini delirmiş görmek stresinin çoğalacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine inanılır.

Rüyada deli hastanesi görmek sosyal hayatını da askıya alacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada karısının deli olduğunu görmek mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments