Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir çuval mısır görmek

Rüyada bir çuval mısır görmek

Rüyada bir çuval mısır görmek rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, zarar edeceği bir döneme gireceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına rivayet eder.

Rüyada bir çuval mısır gördüyseniz:

  • Uğraştığınız oranda karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada çuvalla mısır görmek ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir çuval mısır görmek bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, rahatının yerine geleceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına işarettir.

Rüyada mısır çuvalı görmek hem de çok üzüleceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Rüyada çuvalda mısır görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, problemleri teker teker çözeceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada dondurulmuş mısır görmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine işaret eder.

Rüyada mısır tarlasında koşmak böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil mısır yemek kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada patlamış mısır yemek işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Binnur

Yırtık pırtık bir yarım çuval dolusu mısır öğütmeye götürdüm.