Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir çift serçe görmek

Rüyada bir çift serçe görmek

Rüyada bir çift serçe görmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, yeni bir semte taşınılacağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, ancak yılmayacağına, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine inanılır.

Rüyada bir çift serçe gördüyseniz:

  • İlerlediğiniz yönün farkındasınız.

Rüyada bir çift serçe görmek sevinçli haberlerin alınacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine delalettir.

Rüyada serçeye ekmek vermek olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada serçe yemek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada serçenin konuştuğunu görmek her şeyin yenileceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına tabir olunur.

Rüyada serçe topluluğu görmek böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kişinin fakirleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kanadı kırık serçe görmek zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada serçe kuşu öldürmek parasal ferahlığa çıkılacağına, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada serçe ve güvercin görmek olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments