Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binanın altında kalmak

Rüyada binanın altında kalmak

Rüyada binanın altında kalmak herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine yorulur.

Rüyada binanın altında kalmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren tavsiyeler söz konusu olabilir.

Rüyada yıkılan binanın altında kalmak rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret eder.

Rüyada bir binanın altında kalmak iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına işarettir.

Rüyada binanın altında kalmak sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bina altında kalmak yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına tabir olunur.

Rüyada binada mahsur kalmak performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada altında kalmak şeref ve rütbeye, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına alamet eder.

Rüyada öküzün altında kalmak yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yük altında kalmak istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments