Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir bebeğin elini tutmak

Rüyada bir bebeğin elini tutmak

Rüyada bir bebeğin elini tutmak çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, hayatının da zorlaşacağına, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir bebeğin elini tutmak gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları gerçekten takdiri hak ediyor olabilir, şans tanımalısınız.

Rüyada bebek eli tutmak işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, variyet sahibi olacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin elini tutmak zarar verici olaylar yaşanacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada bir bebeğin elini tutmak işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, büyük paralar kazanılacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına yorulur.

Rüyada elinde erkek bebek tutmak rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, geçimin kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne karnındaki bebeğin elini tutmak arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Rüyada bebek elini tutmak amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, onun yolundan ayrılmayacağına delalettir.

Rüyada meleğin elini tutmak eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına işarettir.

Rüyada babanın elini tutmak sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments