Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin elini tutmak

Rüyada bebeğin elini tutmak

Rüyada bebeğin elini tutmak yaşadığı muhitin yenileneceğine, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına yorulur.

Rüyada bebeğin elini tutmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin davranışları veya tepkileri hiç beklenmedik türden olabilir.

Rüyada anne karnındaki bebeğin elini tutmak keyfinin ve moralinin kaçacağına, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına alamet eder.

Rüyada bebek eli tutmak maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine alamet eder.

Rüyada elinde erkek bebek tutmak hayatının en güzel günlerini geçireceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada bebeğin elini tutmak iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine işaret eder.

Rüyada bir bebeğin elini tutmak devlet kapısından bir yardım alacağınıza, mutsuz ve huzursuz olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine delalet eder.

Rüyada bebek elini tutmak geç de olsa huzura erileceğine, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine delalettir.

Rüyada beyaz güvercini elinde tutmak eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, İslami olarak günahlarının artacağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada bir ölünün elini tutmak gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments