Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir bebeği yıkamak

Rüyada bir bebeği yıkamak

Rüyada bir bebeği yıkamak kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada bir bebeği yıkamak gördüyseniz:

  • Olumlu gelişmeleri sevdiğiniz bir kişiyle kutlamak isteyebilirsiniz.

Rüyada yeni doğan bebeği yıkamak dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek kıyafeti yıkamak onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına işarettir.

Rüyada bebek ayağı yıkamak aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada yeni doğmuş erkek bebek yıkamak kendisinden hayır beklenemeyen dosta, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin kakasını yıkamak kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine yorulur.

Rüyada leğende bebek yıkamak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine delalettir.

Rüyada bebek bezi yıkamak kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada ölü bebeği yıkamak moral bulacağına, hafifleyeceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments