Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin kakasını yıkamak

Rüyada bebeğin kakasını yıkamak

Rüyada bebeğin kakasını yıkamak asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, işinin başından ayrılmayacağına, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin kakasını yıkamak gördüyseniz:

  • Yurtdışında çalışanlar ülkelerine dönme kararı alabilirler.

Rüyada bebeğin kakasını yıkamak uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, çok zor duruma düşüleceğine, sevindirici şeyler duymaya rivayet eder.

Rüyada kaka yıkamak ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada kakalı bez yıkamak yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuvalette kaka yıkamak işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin kaka yaptığını görmek işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada bir bebeğin kaka yaptığını görmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kakalı bebek görmek gururlu bir hayat süreceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, üzüntülerinin biteceğine tabir olunur.

Rüyada bebek kakası görmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments