Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir bebeği sahiplenmek

Rüyada bir bebeği sahiplenmek

Rüyada bir bebeği sahiplenmek kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, sorunların bu sayede aşılacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, zor günlerin biteceğine, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, hainlik yapacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir bebeği sahiplenmek gördüyseniz:

  • Kendi yapacağınız işler varken diğerlerine yardımla zaman kaybedebilirsiniz.

Rüyada bir bebeği sahiplenmek kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, zarar göreceğine, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına inanılır.

Rüyada ikiz bebek sahibi olmak yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeği sahiplenmek aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden bebek sahibi olmak garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine işaret eder.

Rüyada ikiz bebeğe sahip olmak hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebek sahibi görmek her zaman neşeli olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına inanılır.

Rüyada sahipsiz bir bebek görmek mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, kendine çeki düzen vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebek sahibi olmayı istemek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments