Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sahipsiz bir bebek görmek

Rüyada sahipsiz bir bebek görmek

Rüyada sahipsiz bir bebek görmek düşmanından uzak olacağına, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına işarettir.

Rüyada sahipsiz bir bebek gördüyseniz:

  • Özel hayatınıza ilişkin amaçlarınızı farklılaştırmanız ihtiyaçlarınızı karşılamanıza yardım edebilir.

Rüyada ikiz bebek sahibi olmak kendisini mutsuz edeceğine, gelirinin sürekli olacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada bebek sahiplenmek söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına işarettir.

Rüyada bebeği sahiplenmek her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada ikiz erkek bebek sahibi olmak kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sahipsiz bebek bulmak işlerinin tutacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, zor zamanların geride kalacağına delalet eder.

Rüyada bebek sahibi olmak iş yaşantısında hırslanacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına inanılır.

Rüyada sahipsiz bir bebek görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ikiz bebeğe sahip olmak bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments