Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek sahibi olmayı istemek

Rüyada bebek sahibi olmayı istemek

Rüyada bebek sahibi olmayı istemek maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, umutlanacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına inanılır.

Rüyada bebek sahibi olmayı istemek gördüyseniz:

  • Kızgınlığa izin vermemelisiniz.

Rüyada bebek sahibi olmayı istemek hayatının bir anda cennete döneceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine işaret eder.

Rüyada sahipsiz bir bebek görmek deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına rivayet eder.

Rüyada bebek sahibi olmak ve onu emzirmek parasının ve malının eksilmeyeceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebek sahibi olacağını görmek sahip olunan gücün kaybedileceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına inanılır.

Rüyada evlenmeden bebek sahibi olmak güzel günlerin yaşanacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına işarettir.

Rüyada başkasının bebek sahibi olduğunu görmek sık sık alışverişe gidebileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin bebek sahibi olduğunu görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine inanılır.

Rüyada bebek sahibi görmek hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments