Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir bayanla tokalaşmak

Rüyada bir bayanla tokalaşmak

Rüyada bir bayanla tokalaşmak çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına inanılır.

Rüyada bir bayanla tokalaşmak gördüyseniz:

  • Bazı sorunlarla boğuşmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada bir bayanla tokalaşmak kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada bayanla tokalaşmak yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çaresizleşeceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bir kızla tokalaşmak yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine yorulur.

Rüyada adamla tokalaşmak muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine işarettir.

Rüyada erkekle tokalaşmak özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada camide tokalaşmak karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, feraha ermeye delalet eder.

Rüyada devlet başkanıyla tokalaşmak bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, borçlarından kurtulacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen biriyle tokalaşmak kurtuluşu yakalayacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, geçecek güzel bir ömre inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments