Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir bayanı sakal görmek

Rüyada bir bayanı sakal görmek

Rüyada bir bayanı sakal görmek temize çıkacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına tabir olunur.

Rüyada bir bayanı sakal gördüyseniz:

  • Niyetiniz konusunda net olmamanız durumunda eski bir ilişki veya geçmişten gelen tutkulu bir aşk problem yaratabilir.

Rüyada bayan yüzünde sakal görmek rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bayanın sakallı olduğunu görmek sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sakallı bayan görmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, büyük işlerin ortaya konulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bayanın yüzünde sakal görmek çok sıkıntılı bir hal alacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada bayanı sakal görmek anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada bir bayanı sakallı görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine alamet eder.

Rüyada bir bayanı sakal görmek tazeleneceğine ve şifa bulacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine delalettir.

Rüyada bayanda sakal çıktığını görmek üzgün ve hasta olacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments