Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir bayanı sakallı görmek

Rüyada bir bayanı sakallı görmek

Rüyada bir bayanı sakallı görmek dua alacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, işlerinin toparlanacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına işarettir.

Rüyada bir bayanı sakallı gördüyseniz:

  • Çok sorgulamadan olumlu yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada bayanın sakalının çıktığını görmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine rivayet eder.

Rüyada bir bayanı sakallı görmek hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada bir bayanı sakal görmek başarıdan başarıya koşacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına işarettir.

Rüyada bayanın sakallı olduğunu görmek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine alamet eder.

Rüyada bayanı sakallı görmek sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bayanda sakal çıktığını görmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bayanın yüzünde sakal görmek büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, hayırlı haberler getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sakal bayan görmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments