Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir başkasıyla nişanlanmak

Rüyada bir başkasıyla nişanlanmak

Rüyada bir başkasıyla nişanlanmak ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına yorulur.

Rüyada bir başkasıyla nişanlanmak gördüyseniz:

  • Politik olmak sizin yararınıza olacak.

Rüyada komşu kızının nişanını görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada bir akrabasının nişanlandığını görmek kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, kafasındaki sorunları çözeceğine delalet eder.

Rüyada nişan yüzüğünün yandığını görmek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, tüm özlemini gidereceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek ve nişanlanmak işinde en iyisi olacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada eski nişanlının nişanlandığını görmek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına rivayet eder.

Rüyada nişanlık görmek çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nişanlınla birlikte olmak gelir kaynaklarının yok olacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine inanılır.

Rüyada nişanlısının askere gittiğini görmek kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments