Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ettehiyyatü duası okumak

Rüyada ettehiyyatü duası okumak

Rüyada ettehiyyatü duası okumak düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına inanılır.

Rüyada ettehiyyatü duası okumak gördüyseniz:

  • Çok fazla önemsemediğiniz iş veya planlara, daha fazla ilgi göstermeniz ya da dikkat etmeniz durumunda çok önemli noktalara taşınabilirler.

Rüyada ettehiyyatü duası okumak arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada dua elham okumak gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada türbede dua okumak yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, hikmete kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kunut duasını okumak iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, maddi güç sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birine dua okumak çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine inanılır.

Rüyada depremde dua okumak kazancının azalacağına, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına inanılır.

Rüyada dua okumak üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, kişinin kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ezan duasını okumak uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, övgü dolu sözler duyacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments