Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada herkesten uzun boylu olmak

Rüyada herkesten uzun boylu olmak

Rüyada herkesten uzun boylu olmak beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına, daha fazla başarı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada herkesten uzun boylu olmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, sizden oldukça yaşlı bir erkekle aranızda aşk doğabilir.

Rüyada herkesten uzun boylu olmak uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, hayatın rüya sahibine güleceğine tabir olunur.

Rüyada herkesin elini öpmek aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada herkesin içinde kaka yaptığını görmek yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada herkesle vedalaşmak karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, karanlık zamanların aydınlanacağına yorulur.

Rüyada herkes içinde banyo yapmak yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, maddi yükümlülüklerinin artacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada herkesin içinde soyunmak parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, maaşının artacağına rivayet eder.

Rüyada herkesin sana baktığını görmek trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada herkese kızmak yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, çok iyi giden işlerin duracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments