Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlanmış olduğunu görmek

Rüyada nişanlanmış olduğunu görmek

Rüyada nişanlanmış olduğunu görmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine delalet eder.

Rüyada nişanlanmış olduğunu gördüyseniz:

  • Değiştirilmesi gereken şeyler varken sessizce durmamalısınız.

Rüyada başkasının parmağında nişan yüzüğü görmek gönül kapılarının açılacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada altın nişan yüzüğü görmek duaların kabul olacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski erkek arkadaşının nişanlandığını görmek ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine işaret eder.

Rüyada aynı kişiyle tekrar nişanlanmak sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada biriyle nişanlı olduğunu görmek onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gümüş nişan yüzük görmek büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığınız birisiyle nişanlanmak zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, güzel günlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nişan yaptığını görmek sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments