Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını nişanlanmış görmek

Rüyada arkadaşını nişanlanmış görmek

Rüyada arkadaşını nişanlanmış görmek heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını nişanlanmış gördüyseniz:

  • Fiziksel anlamda sizi değiştirecek aktivitelerde yer almanız gerekebilir, size ait olmayan görev veya sorumlulukları size yüklemeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada arkadaşının nişanına gitmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına tabir olunur.

Rüyada erkek arkadaşınla nişanlanmak aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, parasal anlamda rahat edeceğine yorulur.

Rüyada arkadaşınla nişanlanmak büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının nişanlı olduğunu görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşımın nişanlandığını görmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının nişanlandığını duymak aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, problemlere çözüm bulunacağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nişanlanan arkadaşını görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına tabir olunur.

Rüyada bir arkadaşın nişanlandığını görmek hoşluk içinde olacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments