Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlıdan ayrıldığını görmek

Rüyada nişanlıdan ayrıldığını görmek

Rüyada nişanlıdan ayrıldığını görmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, daha kötü günler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına tabir olunur.

Rüyada nişanlıdan ayrıldığını gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sağlığınızı ilgilendiren konularla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada başkasının nişanlısından ayrıldığını görmek ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine alamet eder.

Rüyada nişanlının ayrıldığını görmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, borçlarının biteceğine delalet eder.

Rüyada birinin nişanlısından ayrıldığını görmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, diplomalarının artacağına rivayet eder.

Rüyada ayrıldığı nişanlıyı görmek süzüleceğine, ağlayacağına, kafasını toparlayamayacağına, huzurlu günler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada iki nişanlının ayrıldığını görmek hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nişanlınla ayrılmak işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada ayrıldığın nişanlıyla barışmak önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, bereketli yağmurlara, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayrıldıgın nişanlıyı görmek o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments