Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anahtarın kırılmasını görmek

Rüyada anahtarın kırılmasını görmek

Rüyada anahtarın kırılmasını görmek muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, sevdiği insana kavuşacağına, eş ve evlat sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada anahtarın kırılmasını gördüyseniz:

  • Eğitim başlıklı konular ön plana çıkabilir.

Rüyada anahtarlığın kırıldığını görmek hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada anahtar kırılmasını görmek işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına işarettir.

Rüyada evin anahtarının kırıldığını görmek işlerinde berekete kavuşacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada anahtar kırıldığını görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına rivayet eder.

Rüyada araba anahtarının kırıldığını görmek çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına alamet eder.

Rüyada ev anahtarının kırıldığını görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine inanılır.

Rüyada anahtarın kırıldığını görmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine inanılır.

Rüyada anahtar kırılmak zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments