Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev anahtarı görmek

Rüyada ev anahtarı görmek

Rüyada ev anahtarı görmek çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, adım adım başarıya ulaşılacağına yorulur.

Rüyada ev anahtarı gördüyseniz:

  • Ziyaretler veya seyahatler ya da kısa mesafeli yolculuklar söz konusu olabilir.

Rüyada evi anahtarla açmak arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine inanılır.

Rüyada ev anahtarını kaybetmek suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, ruhlarına mevlit okutacağına inanılır.

Rüyada anahtarı evde unutmak kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni ev anahtarı görmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir evi anahtarla açmak yaraların merheminin bulunulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev anahtarının kırıldığını görmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev anahtarı bulmak aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev ve anahtar görmek yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, tartışmaların sona ereceğine, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments