Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir başkasında bit görmek

Rüyada bir başkasında bit görmek

Rüyada bir başkasında bit görmek gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, sevinçli ve güzel bir haber almaya, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, işlerin düzeleceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine delalettir.

Rüyada bir başkasında bit gördüyseniz:

  • Biraz problemli olsa da olaylar netlik kazanıyor.

Rüyada kalemin mürekkebinin bittiğini görmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir başkasının kafasında bit görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızının kafasında bit görmek elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük beyaz bit görmek bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocaman bit öldürmek bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kendi saçında bit görmek mutlu zamanlar geçireceğine, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına alamet eder.

Rüyada suyun içinde bit görmek daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bitmeyen merdiven görmek uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments