Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük beyaz bit görmek

Rüyada büyük beyaz bit görmek

Rüyada büyük beyaz bit görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, duyguların karşılık bulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, başarıya ve zafere doymayacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına, kırgınlıkların geçeceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada büyük beyaz bit gördüyseniz:

  • Bazı konularda aksilikler ya da rötarlar söz konusu olabilir.

Rüyada büyük beyaz bit görmek rakiplerin üzüleceğine, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine tabir olunur.

Rüyada büyük bit görmek kazancın çoğalacağına, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük bir bit görmek sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına işaret eder.

Rüyada kafada büyük bit görmek rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, ortalığın karışacağına delalet eder.

Rüyada büyük bit öldürmek bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçta büyük bit görmek kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada çok büyük bit görmek aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçta beyaz bit görmek hayallerinin yıkılacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments