Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi saçında bit görmek

Rüyada kendi saçında bit görmek

Rüyada kendi saçında bit görmek maddi sıkıntılardan kurtulmaya, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi saçında bit gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız vasıtasıyla, karşı cinsten birisi ile tanışmanız mümkündür.

Rüyada saçta bit ve sirke görmek rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının saçında bit görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına işarettir.

Rüyada saçın bitlenmesi görmek girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, büyük miktarda para kazanacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine tabir olunur.

Rüyada saçını tararken bit görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçına bit düşmek satışlarının ya da üretiminin artacağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına yorulur.

Rüyada saçta bit sirke görmek hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine işaret eder.

Rüyada saçinda bit sirkesi görmek kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, mallarının da hayırlı olacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçtan bit almak aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments