Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir bakan görmek

Rüyada bir bakan görmek

Rüyada bir bakan görmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, hakkında iyi yorumlar yapılacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, hayır işleri yapacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine delalet eder.

Rüyada bir bakan gördüyseniz:

  • Ay sonuna kadar belli konularda alacağımız kararlarda hayal dünyamızın veya maneviyat duygularımızın etkisi çok olabilir.

Rüyada dışişleri bakanını görmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada bakanla telefonda konuşmak çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, dertlerin ve sorunların artacağına rivayet eder.

Rüyada bakan olduğunu görmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına delalet eder.

Rüyada evinde bakan görmek rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bakanla görüşmek üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada çalışma bakanı görmek ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balkondan bakan birini görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada içişleri bakanı görmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, kafasının rahat edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments