Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içişleri bakanı görmek

Rüyada içişleri bakanı görmek

Rüyada içişleri bakanı görmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, aşık olacağına, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada içişleri bakanı gördüyseniz:

  • Duygusal olarak oldukça hassas yapıdasınız.

Rüyada içişleri bakanı görmek makam edineceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, beklenen mirasın alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada içişleri bakanını görmek büyük kazanç elde edeceğine, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına alamet eder.

Rüyada çalışma bakanı görmek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada camdan bakan birini görmek hedeflerinin başarıya ulaşacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, helal lokmalar yiyeceğine alamet eder.

Rüyada yabancı bakan görmek aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balkondan bakan birini görmek özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına delalet eder.

Rüyada enerji bakanını görmek iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada ulaştırma bakanını görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments