Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bakan olduğunu görmek

Rüyada bakan olduğunu görmek

Rüyada bakan olduğunu görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, mutluluğu yakalayacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine işaret eder.

Rüyada bakan olduğunu gördüyseniz:

  • İşinizde önemli bir konuma ulaşmanız, terfi etmeniz ya da maddi gelirinizin artması olasıdır.

Rüyada bakan eli öpmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada maliye bakanını görmek çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, kimseye minnet etmeyeceğine yorulur.

Rüyada fal bakan kadın görmek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bakan olduğunu görmek çileli ve zorlu günler yaşayacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine inanılır.

Rüyada tarım bakanını görmek dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı bakan görmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kadın bakan görmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının bakan olduğunu görmek iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments