Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir ayağında terlik görmek

Rüyada bir ayağında terlik görmek

Rüyada bir ayağında terlik görmek kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, özel hayatında mutluluğu yakalamasına, yorgun ve hasta hissedeceğine, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, ticaretin açılacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine alamet eder.

Rüyada bir ayağında terlik gördüyseniz:

  • Diğerlerinin hatalarını aramak yerine ilerlemek için gayret gösterirseniz faydalı sonuçlar alabilirsiniz.

Rüyada ayağından terlik çıkarmak iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, para kazanmasına da vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağa terlik giymek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, görme ve alma şansına sahip olacağına alamet eder.

Rüyada bir ayağında terlik görmek rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının ayağında terlik görmek yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağına büyük terlik giymek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine inanılır.

Rüyada ayağındaki terliği kaybetmek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağına terlik giymek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına inanılır.

Rüyada ıslak terlik görmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, kalkınacağına, ilerleyeceğine, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments