Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pırlanta taç görmek

Rüyada pırlanta taç görmek

Rüyada pırlanta taç görmek imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, moral olarak çok iyi hissedeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada pırlanta taç gördüyseniz:

  • Geçmişte size jestleri olmuş kişilere aynı şekilde yanıt verebilirsiniz.

Rüyada pırlanta taç görmek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, para kazanmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada pırlanta yüzük aramak hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi pırlanta görmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına işarettir.

Rüyada pırlanta yüzük satın almak kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada pırlantalı bilezik görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, işlerinin günden güne azalacağına, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada pırlanta kolye takmak maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, üzüleceğine, yıkılacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil pırlanta görmek kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına yorulur.

Rüyada pırlanta kaybetmek işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments