Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşla sarılmak

Rüyada bir arkadaşla sarılmak

Rüyada bir arkadaşla sarılmak vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada bir arkadaşla sarılmak gördüyseniz:

  • Kararlı adımlar atabilir veya bazı kararlar alabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının saçını sarıya boyadığını görmek rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına delalet eder.

Rüyada eski bir arkadaşla sarılmak hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine delalettir.

Rüyada eski bir arkadaşa sarılmak şansının bir ömür yaver gideceğine, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşa sarılmak rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, yoğun stres altında kalacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının saçlarını sarı görmek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yeniden bir araya geleceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşa sıkıca sarılmak yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına delalet eder.

Rüyada eski arkadaşlara sarılmak şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada eski erkek arkadaşına sarılmak istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments