Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşının nişanlandığını görmek

Rüyada bir arkadaşının nişanlandığını görmek

Rüyada bir arkadaşının nişanlandığını görmek hayırlı bir işe adım atılacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, can sıkıntısının geçeceğine delalet eder.

Rüyada bir arkadaşının nişanlandığını gördüyseniz:

  • Belli konuları aydınlatabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının nişanlık giydiğini görmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşımın nişanlandığını görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada bir arkadaşını nişanlanırken görmek kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına inanılır.

Rüyada arkadaşı nişanlı görmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşınla nişanlanmak eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, hasta ise daha kötüye gideceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşın nişanını görmek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, dünya hayatında huzurlu olmaya alamet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşının nişanlandığını görmek hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşının nişanlandığını görmek para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments