Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşımın nişanlandığını görmek

Rüyada arkadaşımın nişanlandığını görmek

Rüyada arkadaşımın nişanlandığını görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, çok günah işleyeceğine, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına delalettir.

Rüyada arkadaşımın nişanlandığını gördüyseniz:

  • Spritüel, entelektüel veya estetik anlamda kendinizi geliştirebileceğiniz koşulları zorlayabilir veya seyahatlere çıkabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının nişan görmek işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski erkek arkadaşının nişanlandığını görmek dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının nişanlık giydiğini görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada arkadaşımın nişanlandığını görmek eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının nişanına gitmek her yönden mutlu ve başarılı olmaya, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının nişan yüzügünü görmek aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, işlerinin sarpa saracağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının nişanlandığını duymak iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada nişanlı arkadaş görmek uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, daha çok önemli başarılara sahip olacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments