Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşını nişanlanırken görmek

Rüyada bir arkadaşını nişanlanırken görmek

Rüyada bir arkadaşını nişanlanırken görmek bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşını nişanlanırken gördüyseniz:

  • Diğerlerinin kuralları veya koydukları sınırlar nedeniyle sıkıntı yaşıyor olabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının nişanlandığını görmek büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının nişanlandığını görmek maddi varlığının çoğalacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşın nişanlandığını görmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına yorulur.

Rüyada arkadaşı nişanlı görmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, pişman olacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının nişan attığını görmek para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, saygı göreceğine, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının nişan yüzüğü taktığını görmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşın nişanını görmek işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının nişanlısını görmek maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, can sıkıcı haberler işiteceğinize delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments