Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşın nişanını görmek

Rüyada arkadaşın nişanını görmek

Rüyada arkadaşın nişanını görmek umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, kasasının daha çok para dolacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, istediği noktalara geleceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına işarettir.

Rüyada arkadaşın nişanını gördüyseniz:

  • Bitirilmesi önemli şeylere öncelik tanımalı, pişman olacağınız ya da geri döndürülmesi zor durumlardan kaçınmalısınız.

Rüyada arkadaşının nişanlı olduğunu görmek maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalettir.

Rüyada bir arkadaşının nişanlandığını görmek ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski erkek arkadaşının nişanlandığını görmek can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına işarettir.

Rüyada arkadaşımın nişanlandığını görmek borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, şansın kaçacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşınla nişanlanmak dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, kötü yollara gireceğine, sorunlarını gidereceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşın nişanlandığını görmek huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, aralarından su sızmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşını nişanlanırken görmek kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına delalettir.

Rüyada arkadaşı nişanlanmış görmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments