Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşının nikahını görmek

Rüyada bir arkadaşının nikahını görmek

Rüyada bir arkadaşının nikahını görmek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, ekmeğinin artacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının nikahını gördüyseniz:

  • Bazı kişilere akılcı tavsiyelerde bulunurken ya da fikir vermeye çalışırken yanlış bir görünüm verebilirsiniz ya da karşınızdaki kişiden kurtulmanız zor olabilir.

Rüyada arkadaşının nikahına gitmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine tabir olunur.

Rüyada bir arkadaşının nikahını görmek yolculuk yaparak bir hayra ermeye, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının nikahlandığını görmek eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına yorulur.

Rüyada arkadaşın nikahını görmek evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, çok kötü hissedileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşını nikah masasında görmek aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının nikahını görmek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, şeref ve haysiyetin artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada nikah hazırlığı görmek sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine işaret eder.

Rüyada başka birinin nikahını görmek kurtuluş yollarına ulaşacağına, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments