Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin nikahını görmek

Rüyada başka birinin nikahını görmek

Rüyada başka birinin nikahını görmek ağız tadından olacağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına rivayet eder.

Rüyada başka birinin nikahını gördüyseniz:

  • Danışmanlık almaktan çekinmemeniz durumunda kendinizi yenilmenizi sağlayacak fırsatlar doğabilir.

Rüyada başka erkekle nikahlanmak yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, elinin de bolluk ve bereket göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin nikahını görmek çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine alamet eder.

Rüyada başka biriyle nikahlanmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada imam nikahı olmak her şeyin ters gideceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nikah şahitliği yapmak hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, kötü günlerinin biteceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada nikah kıymak projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, hedeflerine kavuşacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine inanılır.

Rüyada eski eşle nikahlanmak çocuklarının fazla olacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada nikah yüzüğünü çıkarmak parasal anlamda rahat edeceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments