Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nikah hazırlığı görmek

Rüyada nikah hazırlığı görmek

Rüyada nikah hazırlığı görmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına rivayet eder.

Rüyada nikah hazırlığı gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma bilgilere dayalı kararlar almamalısınız.

Rüyada nikah hazırlığı görmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına işarettir.

Rüyada nikah hazırlıkları yapmak hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yolculuk için hazırlık yapmak ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada seyahat hazırlığı yapmak iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada nişan hazırlığı görmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliyle evlilik hazırlığı yapmak varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada düğün hazırlığı yapmak destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada sınava hazırlıksız girmek helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments