Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşın nikahını görmek

Rüyada arkadaşın nikahını görmek

Rüyada arkadaşın nikahını görmek büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, aile içinde her şeyin yolunda olacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşın nikahını gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşmanıza yardım edebilecek kişilerle iletişime geçmenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada arkadaşının nikahlandığını görmek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, işlerlik kazanıp insanla dolacağına, kalben çok rahat edileceğine delalettir.

Rüyada arkadaşın nikahını görmek düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşını nikah masasında görmek anne ve babanın kalbinin kırılacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının nikahını görmek gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının nikahına gitmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının nikahını görmek maddi olarak eksiye düşüleceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada biriyle nikahlandığını görmek yoluna pek çok engelin çıkacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına yorulur.

Rüyada evde nikah görmek hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments