Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşımın erkek çocuğunun olduğunu görmek

Rüyada arkadaşımın erkek çocuğunun olduğunu görmek

Rüyada arkadaşımın erkek çocuğunun olduğunu görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, mal mülk edineceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına inanılır.

Rüyada arkadaşımın erkek çocuğunun olduğunu gördüyseniz:

  • Kontrolünüz dışında gelişen olaylarla başa çıkmak için çok fazla gayret göstermeniz gerekebilir.

Rüyada arkadaşının erkek çocuğunun olduğunu görmek yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına işarettir.

Rüyada arkadaşımın erkek çocuğu olduğunu görmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşımın erkek çocuğunun olduğunu görmek gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşın erkek çocuğu olduğunu görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, hile ile mal elde etmeye, bunun da geleceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının erkek çocuğu olduğunu görmek karlı ortaklıklara gireceğine, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının erkek çocuğunu görmek eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının çocuğunu sevmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, muradına ereceğine, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşın çocuğunu görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, başarılarının tadına varacağına, üzüntülerin son bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments