Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının çocuğu olduğunu görmek

Rüyada arkadaşının çocuğu olduğunu görmek

Rüyada arkadaşının çocuğu olduğunu görmek sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının çocuğu olduğunu gördüyseniz:

  • Belli hedeflerinize ulaşmak veya belli işlerinizi halletmek üzeresiniz.

Rüyada arkadaşın çocuğunu görmek hiçbir şey yapmak istemez olacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşın erkek çocuğu olduğunu görmek kafasını toparlayamayacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine işaret eder.

Rüyada bir arkadaşının çocuğu olduğunu görmek şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, kazancının düşeceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaş çocuğu görmek yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşımın çocuğu olduğunu görmek yeni iş kapılarının açılacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, kişinin hayatını allak bullak edeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının erkek çocuğunun olduğunu görmek hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşımın erkek çocuğu olduğunu görmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, sevinçten adeta havalara uçacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının çocuğunu sevmek sonu hayırlı olacak bir izdivaca, zarar göreceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments